• Na een uitvoerige toets door B Lab® is Being Development er in 2016 in geslaagd om zich als eerste Nederlands vastgoedbedrijf te certificeren als B Corp (Certified B Corporation®).

     

    Being Development heeft als doel duurzame waarden te creëren in het vastgoed, de kwaliteit van het leven te verhogen en een sociaal inclusieve en duurzame maatschappij te creëren. Hiermee voldoet het aan de eisen om deel te nemen in de Certified B Corp community. B Corp is een wereldwijde beweging van bedrijven die hun ondernemerschap willen inzetten om zowel economische als sociale en ecologische winst in balans te brengen. Er zijn inmiddels meer dan 2064 B Corps in 50 landen, verdeeld over 130 industrieën. Om B Corp te worden dient een B Impact Assessment te worden voltooid, welke vervolgens wordt geverifiëerd door de onafhankelijke nonprofit organisatie achter B Corporation, B Lab®.

     

    Zie voor meer informatie de site van B Corp Europe, de resultaten van het Impact Report van Being Development zijn hier te vinden.