• WIE ZIJN WE?

  Dirk Dekker

  Mede-oprichter

  Heeft expertise in zowel het (creatief) uitdenken van complexe vastgoed vraagstukken, als het project- en procesmanagement bij de realisatie van vastgoed ontwikkeling. Klantgerichtheid en waardecreatie zijn daarbij de kernwoorden.

   

  Zijn duurzame denken en doen is ook terug te zien in zijn rol als bestuurder van Social Venture Return to Sender en mentor van Rockstart Accelerator en Impact.

   

  LinkedIn profiel

  Volg @dirkdekker

  Email Dirk Dekker

  Bas van Dam

  Mede-oprichter

  Heeft ervaring opgedaan in uiteenlopende vakgebieden (horeca, mode, jachtbouw) en heeft in Amerika 'het klappen van de zweep' geleerd op vastgoed gebied.

   

  Passie voor architectuur, design en innovatie in combinatie met een marktgerichte benadering brengt hij met veel enthousiasme samen in de projecten van Being.

   

  LinkedIn profiel

  Volg @basvandam

  Email Bas van Dam

  Bob van den Bichelaer

  Ontwikkelaar

  Heeft met zijn 10 jaar ervaring op het gebied van projectontwikkeling, vastgoedadvies en -verkoop in Centraal- en Oost Europa de vaardigheid ontwikkeld om complexe vastgoedvraagstukken tot een goed einde te brengen.

   

  Zijn ‘hands-on’ mentaliteit en wil om te slagen maken hem een ideale partner om mee samen te werken.

   

  LinkedIn profiel

  Email Bob van den Bichelaer

  Maaike Perenboom

  Ontwikkelaar

  Perenboom heeft twee Masters van de TU Delft, en is met eervolle vermelding afgestudeerd in Urban Design and Real Estate & Project Management. Na haar afstuderen is Perenboom actief geweest in Peru en heeft gewerkt aan ‘guided land development’ in de sloppenwijken van Trujillo. In Singapore heeft ze gewerkt aan planologische opgaven in India en Vietnam. In Nederland is Perenboom werkzaam geweest bij Amvest en Twynstra Gudde.

   

  Maaike heeft een sterke focus op duurzame, inspirerende en slimme plekken.

   

  LinkedIn profiel

  Volg @mperenboom

  Email Maaike Perenboom

  Maarten van der Sluis

  Ontwikkelaar

  Maarten heeft zijn opleiding genoten aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven (Vastgoed en Makelaardij) en heeft zijn master Real Estate en European Planning gehaald aan de University of the West of England in Bristol (VK).

   

  Voor Being werkte Maarten bij IQNN Vastgoed, waar hij zich bezighield met de acquisitie en ontwikkeling van onder andere hotel Boot & Co. in de Houthaven van Amsterdam en de ontwikkeling van het Zuidblok op het Stadionplein in Amsterdam.

   

  LinkedIn profiel

  Email Maarten van der Sluis

   

  Dirk van den Reek

  Junior Ontwikkelaar

  Dirk heeft de studie Real Estate and Housing aan de TU Delft afgerond, en heeft zijn scriptie geschreven over de financiële haalbaarheid van alternatieve verdienmodellen die de transitie naar circulaire economie in de bouwindustrie zouden kunnen versnellen.

   

  Sterk conceptueel denken en het zijn van een echte teamspeler zorgen voor het verbeteren van onze projecten op een duurzame manier.

   

  Naast Being houdt Dirk zich veel bezig met sport, reizen en muziek.

   

  LinkedIn profiel

  Email Dirk van den Reek

  Frédérique Groenewoud

  Office Manager

  Frédérique is haar studie aan de Hogere Hotelschool Den Haag aan het afronden en richt zich binnen Being op het reilen en zeilen van de organisatie. Met ervaring in vastgoed en een service gerichte blik zorgt Frédérique voor ondersteuning van het gehele team.

   

  Reizen, sporten en lezen zijn naast Being activiteiten waar Frédérique zich graag mee bezig houdt.

   

  LinkedIn profiel

  Email Frédérique Groenewoud

   

  Marketingtalent?

  Marketing- en Communicatiemanager gezocht

  Ben jij een hands-on, ervaren en gedreven marketeer in hart en nieren? En geloof jij dat vernieuwing in steden bij kan dragen aan een beter leefklimaat? Bij Being Development krijg je als ervaren professional de kans om samen te bouwen aan een innovatieve projectontwikkelaar.

   

  Wij zoeken een ervaren, enthousiaste en energieke professional op het gebied van marketing & communicatie. Wij zoeken een aanpakker, een ondernemer, die zin heeft met zijn of haar ‘poten in de modder te staan’ en niet bang is om vernieuwend te zijn.

   

  Download hier volledige vacature.

   

  Stuur je reactie en C.V. naar ddekker@beingdevelopment.nl

  Unieke projecten ontwikkelen?

  Vastgoedontwikkelaar gezocht

  Commercieel? Interesse in architectuur en het creëren van bijzondere plekken? Spreekt triple-bottom-line ondernemen je aan? Heb je rond de 10 jaar ervaring als ontwikkelaar en ben je toe aan 'the next step’?

   

  Passen deze woorden bij jou als persoon: energiek, enthousiast, zelfstandig, pro-actief, professioneel, ondernemend denken en doen, flexibel, design, architectuur, duurzaamheid en sociaal ondernemen? Being zoekt een vastgoedontwikkelaar ter versterking van ons team!

   

  Download hier de volledige vacature.

   

  Stuur je reactie en C.V. naar ddekker@beingdevelopment.nl