• WIE ZIJN WE?

  Dirk Dekker

  Mede-oprichter

  Heeft expertise in zowel het (creatief) uitdenken van complexe vastgoed vraagstukken, als het project- en procesmanagement bij de realisatie van vastgoed ontwikkeling. Klantgerichtheid en waardecreatie zijn daarbij de kernwoorden.

   

  Zijn duurzame denken en doen is ook terug te zien in zijn rol als bestuurder van Social Venture Return to Sender en mentor van Rockstart Accelerator en Impact.

   

  LinkedIn profiel

  Volg @dirkdekker

  Email Dirk Dekker

  Bas van Dam

  Mede-oprichter

  Heeft ervaring opgedaan in uiteenlopende vakgebieden (horeca, mode, jachtbouw) en heeft in Amerika 'het klappen van de zweep' geleerd op vastgoed gebied.

   

  Passie voor architectuur, design en innovatie in combinatie met een marktgerichte benadering brengt hij met veel enthousiasme samen in de projecten van Being.

   

  LinkedIn profiel

  Volg @basvandam

  Email Bas van Dam

  Bob van den Bichelaer

  Ontwikkelaar

  Heeft met zijn 10 jaar ervaring op het gebied van projectontwikkeling, vastgoedadvies en -verkoop in Centraal- en Oost Europa de vaardigheid ontwikkeld om complexe vastgoedvraagstukken tot een goed einde te brengen.

   

  Zijn ‘hands-on’ mentaliteit en wil om te slagen maken hem een ideale partner om mee samen te werken.

   

  LinkedIn profiel

  Email Bob van den Bichelaer

  Maaike Perenboom

  Ontwikkelaar

  Perenboom heeft twee Masters van de TU Delft, en is met eervolle vermelding afgestudeerd in Urban Design and Real Estate & Project Management. Na haar afstuderen is Perenboom actief geweest in Peru en heeft gewerkt aan ‘guided land development’ in de sloppenwijken van Trujillo. In Singapore heeft ze gewerkt aan planologische opgaven in India en Vietnam. In Nederland is Perenboom werkzaam geweest bij Amvest en Twynstra Gudde.

   

  Maaike heeft een sterke focus op duurzame, inspirerende en slimme plekken.

   

  LinkedIn profiel

  Volg @mperenboom

  Email Maaike Perenboom

  Maarten van der Sluis

  Ontwikkelaar

  Maarten heeft zijn opleiding genoten aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven (Vastgoed en Makelaardij) en heeft zijn master Real Estate en European Planning gehaald aan de University of the West of England in Bristol (VK).

   

  Voor Being werkte Maarten bij IQNN Vastgoed, waar hij zich bezighield met de acquisitie en ontwikkeling van onder andere hotel Boot & Co. in de Houthaven van Amsterdam en de ontwikkeling van het Zuidblok op het Stadionplein in Amsterdam.

   

  LinkedIn profiel

  Email Maarten van der Sluis

   

  Deborah Lütolf

  Ontwikkelaar

  Deborah is opgeleid tot ingenieur aan de Hogeschool van Rotterdam, waarna ze haar master in Sociale geografie en planologie heeft gehaald aan de Universiteit van Utrecht.

   

  Voor Being werkte Deborah bij Snippe Projecten, waar ze zich bezighield met ontwikkeling van onder andere Hyde Park. Voor die tijd heeft Deborah 6 jaar als projectontwikkelaar in Zwitserland gewerkt. Daar heeft ze projecten geïnitieerd, technisch uitontwikkeld en commercieel in de markt gezet. Haar carrière is ze begonnen bij AM.

   

  LinkedIn profiel

  Email Deborah van Zee

   

  Anne Feikje Weidema

  Marketing/Communicatie Manager

  Anne Feikje heeft ervaring in design management, branding & (visual) identity, marketing / communicatie, business development, onderzoek en onderwijs.

   

  Voordat ze bij Being begon, heeft Anne Feikje een research traineeship gedaan bij Rem Koolhaas' OMA en gewerkt als design manager / course coordinator bij De Boer & Wang studio (DETAO) in Shanghai (China). Haar laatste functie was marketing / communicatie manager bij PLP Architecture in Londen (UK). Ze heeft diverse lezingen gegeven over het onderwerp Ouderenhuisvesting, Ontwerp en Welzijn, in Nederland, Groot-Brittannië, China en Zuid-Korea.

   

  Anne Feikje behaalde haar masters in de politieke wetenschappen en voltooide haar studie aan de Design Academy Eindhoven in Man & Well Being.

   

  LinkedIn profiel
  Email Anne Feikje Weidema

   

  Epke Sambrink Sanderink

  Office Manager

  Epke heeft ervaring op het gebied van secretarieel en organisatorisch werk, eventmanagement en projectcoördinatie.

   

  Voor haar tijd bij Being Development, werkte Epke als Office Manager bij Next2Company waar zij ondersteuning bood aan de partners. Naast haar ondersteunende functie, was zij verantwoordelijk voor de projectadministratie en organiseerde zij verschillende interne en externe evenementen. Daarvoor werkte Epke voor Odgers Berndtson en Boer & Croon als directiesecretaresse. Verder werkte Epke bij Maandag als eventmanager en op de Hogeschool INHOLLAND als stagecoördinator en projectcoördinator. Epke studeerde Vrijetijdsmanagement aan de Hogeschool INHOLLAND, Diemen.

   

  Naast haar werk beoefent Epke yoga en loopt zij hard. Ook helpt zij als voedingsdeskundige anderen graag met een gezonde levensstijl.

   

  LinkedIn profiel

  Email Epke Sambrink Sanderink

   

  Unieke projecten ontwikkelen?

  Vastgoedontwikkelaar gezocht

  Commercieel? Interesse in architectuur en het creëren van bijzondere plekken? Spreekt triple-bottom-line ondernemen je aan? Heb je rond de 10 jaar ervaring als ontwikkelaar en ben je toe aan 'the next step’?

   

  Passen deze woorden bij jou als persoon: energiek, enthousiast, zelfstandig, pro-actief, professioneel, ondernemend denken en doen, flexibel, design, architectuur, duurzaamheid en sociaal ondernemen? Being zoekt een vastgoedontwikkelaar ter versterking van ons team!

   

  Download hier de volledige vacature.

   

  Stuur je reactie en C.V. naar ddekker@beingdevelopment.nl

  Unieke projecten vanuit technisch perspectief ontwikkelen?

  Technisch Projectmanager gezocht

  Technisch? Interesse in architectuur en het creëren van bijzondere plekken? Zin om meerdere complexe vastgoedontwikkelingen vanuit je technische expertise te managen? Spreekt triple-bottom-line ondernemen je aan? Heb je 7 tot 10 jaar ervaring als Technisch Projectmanager en ben je toe aan 'the next step’?

   

  Passen deze woorden bij jou als persoon: energiek, enthousiast, betrokken, zelfstandig, proactief, kritisch, nuchter, technisch, bouwer, vriendelijk, verbinder, serieuze instelling, efficiëntie, ondernemend denken en doen, flexibel, oog voor detail, design, architectuur, BREEAM, WELL-Building, duurzaamheid en sociaal ondernemen? 

   

  Being zoekt een Technisch Projectmanager ter versterking van ons team!

   

  Download hier de volledige vacature.

   

  Stuur je reactie en C.V. naar ddekker@beingdevelopment.nl