•  

   

   

  BUNKERTOREN

  Eindhoven

   

   

 • Programma

  Woningen, kantoren, horeca voorziening en parkeren

  Kengetallen

  210 woningen, 3.000m² kantoorruimte, 900 m² horeca

   

  Planning

  2016 tot 2021

  Status

  In ontwikkeling

 • BUNKERTOREN

  BunkerToren is een ontwikkeling van Being Development en Red Company

  in samenwerking met Powerhouse Company en Delva Landscape Architects.

  BIJZONDER WONEN IN EEN BIJZONDERE TOREN

  De BunkerToren biedt een nieuwe dimensie aan het wonen in Eindhoven. Een ruime variatie aan riante appartementen in een bijzonder gebouw, op een bijzondere plek met een bijzondere geschiedenis. De basis is de stoere en stevige Bunker, een begrip in Eindhoven. Dé plek voor een bruisend studentenleven van vele generaties TU/e-studenten. De robuuste Bunker krijgt een tweede leven én een waardevolle toevoeging in de vorm van een 100 meter hoge woontoren, die naar boven toe steeds ranker en opener wordt. De BunkerToren vormt het scharnierpunt tussen binnenstad en groene TU/e-campus.Wonen in de BunkerToren, met de stad en het park aan je voeten!

   

  BUNKERTOREN: DAAR IS WAT TE BELEVEN

   

  Wie in de BunkerToren woont, geniet in de eerste plaats van een modern en hoogwaardig appartement: koop of huur, groot of iets kleiner, ruim en riant of vooral functioneel, maar altijd met een prachtig uitzicht over de hele stad. Rond de BunkerToren valt veel meer te beleven. De groene zone rond de Dommel wordt doorgetrokken in een prachtig park rond de woontoren. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten in een natuur-rijke omgeving met een grote diversiteit aan planten en bomen. Op de benedenverdieping van de BunkerToren ontwikkelt het grandcafé zich tot een trefpunt voor de bewoners van de appartementen, de omliggende woonbuurt, de TU/e-gemeenschap en de gebruikers van de kantoren die hier ook een plek vinden. Wonen in de BunkerToren, werkelijk een belevenis!

  EEN WONING DIE IN HET OOG SPRINGT

   

  De Lichttoren, het Evoluon, de Blob of The Flying Pins, aan iconische plekken geen gebrek in Eindhoven. De BunkerToren kan met recht aan dit rijtje worden toegevoegd. En je kunt in dit icoon nog heerlijk wonen ook! Wie de stad over de Kennedylaan binnenrijdt, kan er eigenlijk niet omheen: De BunkerToren waakt als een torenwachter bij de ingang van de binnenstad. Een woning die in het oog springt, maar die omgekeerd de bewoners een weidse blik biedt over de stad. Een nieuwe hotspot voor Eindhoven, een eerste klas plek om te wonen, te werken en te relaxen. De BunkerToren staat symbool voor booming Eindhoven, hoogtechnologische stad met een steeds internationalere touch.

   

  Voor meer informatie zie:

  www.bunkertoren.nl

  Facebook

  Instagram