• Bas van Dam, Mede oprichter

  Bewustwording is de basis voor een duurzame omgeving

 • B Corporation

  Being Development is de eerste vastgoedontwikkelaar in Nederland die gecertificeerd is als B Corp (Certified B Corporation®). B Corps zijn bedrijven met winstoogmerk die gecertificeerd zijn door de non-profitorganisatie B Lab®. B Cops voldoen aan strenge normen op het gebied van sociale- en milieuprestaties, verantwoording en transparantie. Being Development zet zich in voor het minimaliseren van de potentiële impact op het milieu. In onze operaties streven we ernaar het milieu te beschermen, de lokale gemeenschap te respecteren, mensen geen schade toe te brengen en de wereld te helpen evolueren naar een koolstofarme toekomst.

   

  Tegenwoordig bestaat er een groeiende gemeenschap van meer dan 1.600 gecertificeerde B Corps uit 47 landen en meer dan 120 industrieën die samen één verenigend doel hebben: het succes van bedrijven opnieuw definiëren. Ga voor meer informatie naar de website van B Corp Europe, de resultaten van de B Lab Assessment van Being Development zijn hier te vinden.

  Ecologische Duurzaamheid

  We zijn toegewijd aan het beschermen en verbeteren van het milieu. We werken hard om geen schade aan te richten aan de planeet. Dit is de reden waarom wij onszelf hoge milieunormen stellen. Deze voldoen aan alle wettelijke vereisten en overschrijden deze vaak. Onze normen hebben betrekking op onze milieuprestaties, uiteengezet in ons duurzaamheid beleid. We werken in overeenstemming met alle relevante nationale milieuwetgeving die voldoet aan de B Corp-normen, die onze eigen strenge normen vaststellen. We streven ernaar milieuvervuiling te voorkomen in alles wat we doen. We moedigen onze partners, klanten en het publiek aan om onze milieu - en maatschappelijke betrokkenheid te ondersteunen. We willen de impact op het milieu beperken en onze industrie helpen verbeteren. We willen een rolmodel zijn voor de sector op het gebied van sociale verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid voor het milieu.

  Sociale Duurzaamheid

  We creëren gezonde en leefbare plaatsen. Met onze projecten garanderen we sociale duurzaamheid door verbinding en interactie tussen mens en omgeving centraal te stellen. Bij het creëren van sociale duurzaamheid gaan circulariteit en inclusiviteit hand in hand. Om een omgeving te ontwikkelen die op de langere termijn succesvol is, is het belangrijk om mensen deel te laten uitmaken van de omgeving en om bewustzijn te creëren voor hun rol binnen het systeem, de cyclus. Bewustwording is de basis voor een duurzame omgeving.