• Dirk Dekker, Mede-oprichter

  'Ons doel is om duurzame waarden in vastgoed te creëren'

 • Visie

  Wij zijn een ambitieus bedrijf dat duurzaam vastgoed ontwikkelt op basis van het eindgebruikers perspectief, met respect voor de natuurlijke omgeving. Ons doel is om duurzame waarden in vastgoed te creëren. Wij willen de kwaliteit van het leven verbeteren en een sociale inclusieve en duurzame samenleving creëren.

   

  Wij (her) ontwikkelen duurzame woningen, appartementencomplexen, hotels, kantoren en gebouwen voor gemengd gebruik voor een breed scala aan eindgebruikers. Elke ontwikkeling wordt benaderd met een open geest en met economische, ecologische en sociale duurzaamheid als leidraad binnen elke beslissing. Door interactie, luisteren en 'voelen' zijn wij in staat om de details van de locatie, huidige en toekomstige gebruikers echt te begrijpen.

  Missie

  Wij ontwikkelen positieve omgevingen; omgevingen die het welzijn van mensen en generaties verbeteren. Wij geloven dat omgevingen waarin wij leven en wonen een enorme impact hebben op hoe wij ons leven ervaren. Daarom houden wij rekening met de behoeften en wensen van de eindgebruiker. Wij richten ons niet alleen op de technische implicaties van een gebouw, maar houden ook rekening met de emotionele en zintuiglijke ervaringen en aspecten van een plek. Bij alles wat wij doen, voelen wij de noodzaak om onze natuurlijke omgeving te beschermen en te verbeteren. Ons doel is om duurzame, opwindende en innovatieve gebouwen te ontwikkelen. Wij zijn toegewijd aan strenge milieu-, sociale en economische idealen. Wij ontwikkelen om te inspireren.

 • Bas van Dam, Mede-oprichter

  'We ontwikkelen om te inspireren. We willen een verandering teweeg brengen.'