• Dirk Dekker, Mede oprichter

  Ons doel is om duurzame waarden in vastgoed te creëren

 • Visie

  Wij zijn een ambitieus bedrijf dat duurzaam vastgoed ontwikkelt op basis van het eindgebruikers perspectief, met respect voor de natuurlijke omgeving. Ons doel is om duurzame waarden in vastgoed te creëren. We willen de kwaliteit van het leven verbeteren en een sociale inclusieve en duurzame samenleving creëren.

   

  We (her) ontwikkelen duurzame woningen, appartementencomplexen, hotels, kantoren en gebouwen voor gemengd gebruik voor een breed scala aan eindgebruikers. Elke ontwikkeling wordt benaderd met een open geest en met economische, ecologische en sociale duurzaamheid als leidraad binnen elke beslissing. Door interactie, luisteren en 'voelen' zijn we in staat om de details van de locatie, huidige en toekomstige gebruikers echt te begrijpen.

  Missie

  We ontwikkelen positieve omgevingen; omgevingen die het welzijn van mensen en generaties verbeteren. Wij geloven dat omgevingen waarin we leven en wonen een enorme impact hebben op hoe we ons leven ervaren. Daarom houden we rekening met de behoeften en wensen van de eindgebruiker. We richten ons niet alleen op de technische implicaties van een gebouw, maar houden ook rekening met de emotionele en zintuiglijke ervaringen en aspecten van een plek. Bij alles wat we doen, voelen we de noodzaak om onze natuurlijke omgeving te beschermen en te verbeteren. Ons doel is om duurzame, opwindende en innovatieve gebouwen te ontwikkelen. We zijn toegewijd aan strenge milieu-, sociale en economische idealen. We ontwikkelen om te inspireren.

 • Bas van Dam, Mede Oprichter

  We ontwikkelen om te inspireren. We willen een verandering teweeg brengen.

 • Over ons

  Wij zijn een nieuwe generatie van vastgoedontwikkelaars. Milieubewust, mensgericht en ruimdenkend. We plaatsen jou en onze planeet op de eerste plaats. We ontwikkelen om onze omgeving te inspireren en te verbeteren. We zijn zorgzaam en nuchter. We doen zaken op een positieve en collaboratieve manier. Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak en waarderen elkaars expertise. We houden van wat we doen. We zijn hier om iets te veranderen.

  • We zijn milieubewust. Groen van hart. We voelen de behoefte om ons milieu te beschermen en te verbeteren en we streven naar een voortdurende toewijding aan milieu-idealen
  • We zijn 'caring'. We delen graag; doel is waarde toevoegen aan de wereld om ons heen
  • We zijn creatief en conceptueel. We introduceren nieuwe ideeën op basis van (ontwerpend) onderzoek. We vinden oplossingen door middel van ontwerpdenken
  • We zijn innovatief. We proberen altijd iets nieuws, geavanceerds en origineels te introduceren
  • We zijn collaboratief en ruimdenkend. We werken graag samen naar een gezamenlijk doel 
  • We zijn jong en enthousiast met een positieve instelling
  • We houden van architectuur en design en waarderen (gebruikers)ervaring en technologie
  • We zijn perfectionisten met oog voor detail. We kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit