• Dirk Dekker

  Mede-oprichter

  Dirk heeft expertise in zowel het (creatief) uitdenken van complexe vastgoed vraagstukken, als het project- en procesmanagement bij de realisatie van vastgoed ontwikkeling. Klantgerichtheid en waardecreatie zijn daarbij de kernwoorden.

   

  Zijn duurzame denken en doen is ook terug te zien in zijn rol als voormalig bestuurder van Social Venture Return to Sender en mentor bij Rockstart Accelerator, Impact en Artificial Intelligence.

   

  LinkedIn profiel

  Volg @dirkdekker

  Email Dirk Dekker

  Bas van Dam

  Mede-oprichter

  Bas heeft ervaring opgedaan in uiteenlopende vakgebieden (horeca, mode, jachtbouw) en heeft in Amerika 'het klappen van de zweep' geleerd op vastgoed gebied.

   

  Passie voor architectuur, design en innovatie in combinatie met een marktgerichte benadering brengt hij met veel enthousiasme samen in de projecten van Being.

   

  LinkedIn profiel

  Volg @basvandam

  Email Bas van Dam

  Maarten van der Sluis

  Ontwikkelaar

  Maarten heeft zijn opleiding genoten aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven (Vastgoed en Makelaardij) en heeft zijn master Real Estate en European Planning gehaald aan de University of the West of England in Bristol (VK).

   

  Voor Being werkte Maarten bij IQNN Vastgoed, waar hij zich bezighield met de acquisitie en ontwikkeling van onder andere hotel Boot & Co. in de Houthaven van Amsterdam en de ontwikkeling van het Zuidblok op het Stadionplein in Amsterdam.

   

  LinkedIn profiel

  Email Maarten van der Sluis

  Deborah Lütolf

  Ontwikkelaar

  Deborah is opgeleid tot ingenieur aan de Hogeschool van Rotterdam, waarna ze haar master in Sociale geografie en planologie heeft gehaald aan de Universiteit van Utrecht.

   

  Voor Being werkte Deborah bij Snippe Projecten, waar ze zich bezighield met ontwikkeling van onder andere Hyde Park. Voor die tijd heeft Deborah 6 jaar als projectontwikkelaar in Zwitserland gewerkt. Daar heeft ze projecten geïnitieerd, technisch uitontwikkeld en commercieel in de markt gezet. Haar carrière is ze begonnen bij AM.

   

  LinkedIn profiel

  Email Deborah Lütolf

  Iris van de Beek

  Ontwikkelaar

  Iris is haar carrière begonnen in hotel ontwikkeling en heeft daarna de stap gemaakt naar het bredere commerciële vastgoed. Zij heeft vervolgens gewerkt als strategisch vastgoedadviseur bij JLL en als asset manager bij HB Capital waar zij vastgoed investeringen in Amerika deed en een winkelportefeuille beheerde met grote (her)ontwikkelopgaven. Naast haar Bachelor in Hotel Management en Master in Tourism Destination Management aan de NHTV in Breda behaalde zij recent haar Master of Science in Real Estate aan de ASRE in Amsterdam.

   

  Met veel enthousiasme gaat zij complexe vastgoed vraagstukken aan, waarbij duurzaamheid en het welzijn van gebruikers de uitgangspunten vormen.

   

  Linkedin profiel

  Email Iris van de Beek

  Jurriaan van Agthoven

  Ontwikkelaar

  Jurriaan is door zijn ruime ervaring binnen zowel de commerciële wereld als de overheid een echte allround vastgoed professional. Hij is zijn carrière begonnen als makelaar - taxateur in Utrecht. Vervolgens werkte hij als vastgoedadviseur voor diverse diensten bij de Gemeente Amsterdam. Hier heeft hij voornamelijk bijzondere, complexe en politiek gevoelige vastgoedprojecten en vraagstukken begeleid, zoals een Felix Meritis aan de Keizersgracht.

   

  Met grote betrokkenheid, integriteit en gedrevenheid brengt Jurriaan vastgoed processen / vraagstukken tot een goed eindresultaat.

   

  LInkedIn profiel

  Email Jurriaan van Agthoven

  Laurens Leenders

  Ontwikkelaar

  Laurens heeft na zijn Bachelor bouwtechniek aan de HTS Haarlem de Masteropleiding Real Estate & Housing aan de TU Delft afgerond.

   

  Voor Being heeft Laurens 8 jaar bij Schiphol Group gewerkt, waar hij is begonnen als bouwkundig projectmanager en de afgelopen 4 jaar bij Schiphol Real Estate zich bezig heeft gehouden met vastgoedbeheer en ontwikkeling.

   

  Vanuit ontwikkeling heeft Laurens zich vooral beziggehouden met strategische vraagstukken omtrent SmartBuilding. Laurens was onder andere betrokken bij de herontwikkeling van het gebouw The Outlook op Schiphol Central Business District naar een SmartBuilding waar onder meer Microsoft en Spaces huren.

   

  LinkedIn profiel

  Email Laurens Leenders

  Foeke de Koe

  Technische projectmanager

  Foeke is opgeleid tot werktuigbouwkundig ingenieur aan de Technische Hogeschool Rijswijk. Tijdens zijn professionele carrière heeft Foeke zich gespecialiseerd in bouwprojectmanagement. In de rol van projectmanager heeft hij diverse multidisciplinaire projecten aangestuurd. Daarnaast heeft Foeke jarenlange ervaring als contract manager.

   

  Voorafgaand aan zijn keuze voor Being is Foeke werkzaam geweest bij o.a. Siemens, Arcadis en Turner & Townsend. Foeke vervult binnen Being de functie van Technisch Manager en draagt in die hoedanigheid zorg voor de technische- en uitvoeringsaspecten van de uiteenlopende Being projecten.

   

  LinkedIn profiel

  Email Foeke de Koe

  Anne Feikje Weidema

  Marketing Manager

  Anne Feikje heeft ervaring in design management, branding & (visual) identity, marketing / communicatie, business development, onderzoek en onderwijs.

   

  Voordat ze bij Being begon, heeft Anne Feikje een research traineeship gedaan bij Rem Koolhaas' OMA en gewerkt als design manager / course coordinator bij De Boer & Wang studio (DETAO) in Shanghai (China). Haar laatste functie was marketing / communicatie manager bij PLP Architecture in Londen (UK). Ze heeft diverse lezingen gegeven over het onderwerp Ouderenhuisvesting, Ontwerp en Welzijn, in Nederland, Groot-Brittannië, China en Zuid-Korea.

  Anne Feikje behaalde haar masters in de politieke wetenschappen en voltooide haar studie aan de Design Academy Eindhoven in Man & Well Being.

   

  LinkedIn profiel
  Email Anne Feikje Weidema

  Epke Sambrink Sanderink

  Office Manager

  Epke heeft ervaring op het gebied van secretarieel en organisatorisch werk, eventmanagement en projectcoördinatie.

   

  Voor haar tijd bij Being Development, werkte Epke als Office Manager bij Next2Company waar zij ondersteuning bood aan de partners. Naast haar ondersteunende functie, was zij verantwoordelijk voor de projectadministratie en organiseerde zij verschillende interne en externe evenementen. Daarvoor werkte Epke voor Odgers Berndtson en Boer & Croon als directiesecretaresse. Verder werkte Epke bij Maandag als eventmanager en op de Hogeschool INHOLLAND als stagecoördinator en projectcoördinator. Epke studeerde Vrijetijdsmanagement aan de Hogeschool INHOLLAND, Diemen.

   

  Naast haar werk beoefent Epke yoga en loopt zij hard. Ook helpt zij als voedingsdeskundige anderen graag met een gezonde levensstijl.

   

  LinkedIn profiel

  Email Epke Sambrink Sanderink

  Boh Learn Toh

  PR & Communicatie Manager

  Boh was werkzaam bij DUS architects te Amsterdam, waar hij als community manager verantwoordelijk was voor de promotie van het 3D Print Canal House Living Lab. Tevens heeft Boh zich beziggehouden met de sales- en marketingstrategie van Aectual, de commerciële spin-off van het onderzoeksproject voor grootschalig 3D printen.

   

  Nadat hij zijn Masterdiploma in de Kunst- en Architectuurgeschiedenis behaalde aan de Rijksuniversiteit Groningen, heeft Boh werkervaring opgedaan op gebied van relatiebeheer, marketing/ communicatie, evenementenorganisatie en sales.

   

  LinkedIn profiel

  Email Boh Learn Toh

  Cornelis Bos

  Grafisch Vormgever

  Cornelis is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als grafisch vormgever, waarna hij ervaring heeft opgebouwd als freelance grafisch ontwerper. Hij ontwierp logo's en huisstijlen, met bijhorend drukwerk, voor verschillende opdrachtgevers.

   

  Daarnaast maakt Cornelis werk als kunstenaar. Zijn huisportretten, schilderijen en zeefdrukken worden regelmatig geëxposeerd op diverse locaties.

   

  LinkedIn profiel

  Email Cornelis Bos

  Unieke projecten

  ontwikkelen?

  Vastgoedontwikkelaar gezocht

  Zin om bijzondere vastgoedprojecten te ontwikkelen? Ben je zelfstandig, commercieel, ervaren en gedreven? In staat om meerdere complexe projecten te leiden, heb je zicht op het grote geheel en verlies je tevens de details niet uit het oog? Heb je ook nog eens gevoel voor stijl, architectuur en duurzaam bouwen? Dan ben jij volgens ons ideaal ter versterking van ons team!

   

  Download hier de volledige vacature.

  Stuur je reactie en C.V. naar ddekker@beingdevelopment.nl

  Houd jij onze vastgoedprojecten financieel onder controle?

  Financial Controller gezocht

  Zin om bijzondere en innovatieve vastgoedprojecten financieel te managen? Ben je zelfstandig, financieel onderlegd, en secuur? Heb je sterk cijfermatig inzicht en een goed analytisch vermogen? Ben je in staat om de essentie van projecten te vatten en helder in een financieel model te zetten? Heb je kennis van vastgoed en affiniteit met architectuur? Van nature de instelling om overzicht te creëren vanuit een gestructureerde en planmatig aanpak? Dan ben jij volgens ons ideaal ter versterking van ons team!

   

  Download hier de volledige vacature.

  Stuur je reactie en C.V. naar ddekker@beingdevelopment.nl